樓主: PhilipChan@FB

大家好!我想買架12萬內既mark x~請幫忙!

你pm我比小小details我喔~
ChiuWahMan@FB 發表於 11-11-2014 10:15
本人認為12萬 可以找 07-08  s版 了

看你想找2.5定3.0  

可以做到1.2/km咁勁?? 請問咁嘅價有無開冷氣? 係唔係揸得好溫柔??我呢排都想買部mark x, 多數行highway
冇detail la全完裝。完美者不合1字牌薄岩岩過10萬公里。冷氣照開。不過我用減$1.9油卡
05/10年車
prince80 發表於 12-11-2014 14:04
可以做到1.2/km咁勁?? 請問咁嘅價有無開冷氣? 係唔係揸得好溫柔??我呢排都想買部mark x, 多數行high ...

師兄

你pm錯咗我  

不過我架3000cc  約80% higway 都系1.5/km 開埋冷氣計 油卡減1.8  

其實買s定g好?電子避震係咪唔換得其他?
PhilipChan@FB 發表於 12-11-2014 15:51

S同G 最大分別係S全黑籠+電子避震+TRC+brake碟大少少少少

電子避震可以換其他 但就無左電子調教, 老實講佢套電子避震軟同硬o既分別係好小小小小

換套好啲o既避震平過換原裝仲好渣好坐
PhilipChan@FB 發表於 12-11-2014 15:51

本人一定買 s

S版有 全黑籠  07年款後有三幅式多功能軚盤  電子避振(自己不鍾意可換其他避振)

原廠S版金屬油門迫力脚踏 等等
原來我架車咁多料架
S版, 全黑籠, 3幅式軚環......到