查看: 1653|回復: 6

日本集運

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

我想係日本訂parts, 但係唔識搵邊間公司習運運返黎
大家有無日本o既習運可以介紹下?

Thank you

Dimbuy 見佢有做日本集運 但我未試過 而且價錢亦應該唔算平,不過叫做有個參考
http://logistic.dimbuy.com/
我用 Tenso, 佢係一間物流公司

上網登記左後, 佢會俾一個日本地址及日本電話你, 咁你將d野送哂去你所謂既地址到, 跟著叫佢安排集運計價, 我試過5年前寄7kgs細件野 HK$140左右
banana 發表於 8-6-2015 17:27
我用 Tenso, 佢係一間物流公司

上網登記左後, 佢會俾一個日本地址及日本電話你, 咁你將d野送哂去你所謂既 ...

我想寄死氣喉返黎, 唔知得唔得
YulBFine1386 發表於 8-6-2015 17:36
我想寄死氣喉返黎, 唔知得唔得

你可以問左先, 我都係用EMAIL同佢地溝通, 中英日文佢地都答到
死氣喉?FGK?
我之前計過數,買入價加運費同裝工係會平幾百,不過有風險会寄錯貨品或者貨不對辦,所以我最尾都係搵左九龍灣某改裝大舖訂加裝,有咩問題都有得跟番呀ma~,