查看: 1039|回復: 7

下星期約睇車

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
岩岩睇中左部MARK X...
下星期約睇車
但第一次買車又對車唔係太熟...
有無師兄可以抽空幫下眼

新界區睇車
買左一定入會
恭喜丫
你好呀 其實我地就算渣開車都未必能可以留意到好多機件上的問題,所以如果你有車房朋友搵佢地睇會仔細啲同比較有經驗,如果合心意最好都要上架睇一下車底結構,最後一樣要注意就係切忌心急,就算幾鍾意都好,有時間就睇多幾部考慮下,其實我地車會都有啲師兄放車中,你都可以留意下
明白...多謝提醒

(但邊到睇有師兄放車..未入會得好少POST睇到)
秋煙 發表於 15-6-2015 12:16
明白...多謝提醒

(但邊到睇有師兄放車..未入會得好少POST睇到)

這裡

http://www.markxclub.hk/bbs/forum.php?mod=forumdisplay&fid=63
如果睇我部車.....我會好詳細咁教你點睇~~

http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_vid=254292513&h_vw=y
可惜你果架唔係白色呢
如果睇我部車.....我會好詳細咁教你點睇~~
Call me to share photo to you via whatsapp