查看: 1244|回復: 5

07年MARK X 300G想換哂成部車既燈 有冇邊間車房做到?

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
因為架車啲燈唔夠光...無論係內定外
有冇邊間車房做到?

有參考過師兄WilssenX既post
http://www.markxclub.hk/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=1769&extra=page%3D1
因我係新手 唔知佢個post適唔適合用
又或者會唔會有其他車房可以幫我換哂

通常啲師兄都係喺淘寶或日本訂番黎自己換 因為一般車房都只會同你換番普通燈 你可以試下去旺角啲汽車用品店問下 但一定收你好貴
JoeY 發表於 29-7-2016 09:22
通常啲師兄都係喺淘寶或日本訂番黎自己換 因為一般車房都只會同你換番普通燈 你可以試下去旺角啲汽車用品店 ...

請問如果淘寶訂 係咪訂番銳志款就可以?
如果日本訂 邊一個網站訂到?
alvinyeung 發表於 29-7-2016 13:02
請問如果淘寶訂 係咪訂番銳志款就可以?
如果日本訂 邊一個網站訂到?

通常搵 老銳 05-09年內,日本就要等其他師兄答
JoeY 發表於 29-7-2016 16:18
通常搵 老銳 05-09年內,日本就要等其他師兄答

唔該你先 我再淘寶搵搵
我都想換 完來係打老銳 05-09!!