查看: 1117|回復: 5

07年水貨原廠車機一問

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
小弟部車機應該係HDD板
想問點樣入歌?
因為見部車機裡面有百幾首中文歌(應該上手車主入)
但係又搵唔到手指等

另外問過朋友話可以搵影音舖響我部機後面勾返條USB線出來插電話或手指,
請問有冇師兄試過
請回覆,謝謝
入隻CD碟去播, 部車機就會自動dup晒啲歌入hdd
加多部機去聽就有見過 但勾線插USB就真係未聽過 因為USB始終要有呢個module 先support 到
JoeY 發表於 27-2-2017 11:19
加多部機去聽就有見過 但勾線插USB就真係未聽過 因為USB始終要有呢個module 先support 到  ...

淘X有, 叫數碼碟盒. 原理好似係將你USB 入面 D 歌 模擬成 6只碟. 係車機到禁CD就聽到USB入面GE歌.
另外想問有無人知收部原裝車機幾錢?
我部都係07 (GRX-120),我買番黎嗰時都係HDD車機,佢有時會無啦啦講日文,之後我確認是可更換後就即換,因為之前嗰部又日文字同講日文,好煩,換出黎後就俾左嗰師傅算數